Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stian andre Wrockbottom
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Valde rent richting de bal. Elvenes onderschept slim de pass. Elvenes met een sublieme pass. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - Wrockbottom 0:1

12e minuut.
Daar is Elvenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvenes met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Friberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grinden rent richting de bal. Berland verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlie is nu in balbezit. Berland onderschept slim de pass. Berland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Heimstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hellesø rent richting de bal. Oftedal is nu in balbezit. Hellesø tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hellesø krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal is nu in balbezit. Hellesø rent richting de bal. Hellesø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stian andre - Wrockbottom 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 59%, Wrockbottom 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stian andre - Wrockbottom 1:1

47e minuut.
Omland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omland. Omland krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Elvenes passt de bal in één keer door. Grøndalen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunstad. Grøndalen raakt geblesseerd tijdens het duel. Grøndalen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heimstad bokst de bal weg.

57e minuut.
Alsaker geeft de bal voor. Ekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeli met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland draait met de bal, schiet en ... Heimstad bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - Wrockbottom 1:2

73e minuut.
Nordlie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekeli is nu in balbezit. Ekeli passt de bal in één keer door. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valde is nu in balbezit. Kolstø verovert de bal door een tackle van achteren. Kolstø met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 48%, Wrockbottom 52%.
stian andre - Wrockbottom 1:2