Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrockbottom barsonola
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Berland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friberg rent richting de bal. Berland onderschept slim de pass. Kolstø is nu in balbezit. Kolstø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrockbottom - barsonola 1:0

11e minuut.
Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås onderschept slim de pass. Fagerås geeft een lange en hoge pass. Utgård maakt een snoekduik en kopt de bal. Teigland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Berland onderschept slim de pass. Berland met een sublieme pass. Furnes is nu in balbezit. Ekeli rent richting de bal. Ekeli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hoset geeft een hoge lob. Inworp. Grøndalen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolstø is nu in balbezit. Kolstø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grøndalen speelt de bal door. Rydningen rent richting de bal. Rydningen passt de bal in één keer door. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Kleiveland trapt de bal weg van het doel. Otnes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Furnes is nu in balbezit. Ekeli onderschept slim de pass. Ekeli speelt de bal door. Berland rent richting de bal. Berland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kolstø kopt de bal weg. Elvenes rent richting de bal. Elvenes speelt de bal door. Berland is nu in balbezit. Berland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Furnes controleert de bal met de borst. Ekeli is nu in balbezit. Ekeli speelt de bal door. Berland is nu in balbezit. Berland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 38%, barsonola 62%.
Wrockbottom - barsonola 1:0

58e minuut.
Daar is Elvenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydningen is nu in balbezit. Rydningen passt de bal met de wreef. Utgård is nu in balbezit. Utgård haalt uit met een fantastische trap. Teigland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hoset rent richting de bal. Grøndalen begaat een overtreding. Hoset raakt geblesseerd tijdens het duel. Otnes met een snel genomen vrije trap. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås haalt uit met een fantastische trap. Teigland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hoset bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset geeft de bal voor. Otnes probeert de bal aan de voet te houden. Utgård rent richting de bal. Utgård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Furnes is nu in balbezit. Furnes probeert naar een medespeler te passen. Utgård rent richting de bal. Utgård schiet op doel. Teigland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 57%, barsonola 43%.
Wrockbottom - barsonola 1:0