Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongsberg krulli
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sæternes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolland is nu in balbezit. Rolland geeft een lange en hoge pass. Bjerkelund rent richting de bal. Bjerkelund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongsberg - krulli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 59%, krulli 41%.
Kongsberg - krulli 1:0

47e minuut.
Bjerkelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Revheim is nu in balbezit. Bjerkelund onderschept slim de pass. Bjerkelund draait met de bal, schiet en ... Nystrøm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongsberg - krulli 2:0

48e minuut.
Revheim geeft een lange en hoge pass. is nu in balbezit. Eng begaat een overtreding. Eng krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Øren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Stormoen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Stormoen is nu in balbezit. Stormoen passt de bal zonder na te denken. Bjerkelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkelund schiet op doel. Frøyland probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stormoen rent richting de bal. Stormoen passt de bal zonder na te denken. bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 55%, krulli 45%.
Kongsberg - krulli 2:0