Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United Hansens beste lag
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Hjorthaugreite bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamsun. Hjorthaugreite roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hjorthaugreite kan niet meer verder spelen. Eng komt het veld opgelopen. Skretteberg kopt de bal weg. Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eng. Flo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Eikeland is nu in balbezit. Eikeland met een sublieme pass. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg schiet op doel. Berntsen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kvalsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rokne rent richting de bal. Fiksdal begaat een overtreding. Fiksdal krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rokne rent richting de bal. Fiksdal onderschept slim de pass. Fiksdal passt de bal met de wreef. Jørstad rent richting de bal. Jørstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrhus verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrhus met een sublieme pass. Jørstad heeft problemen om de bal te vangen. Jørstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Flo is nu in balbezit. Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng passt de bal zonder na te denken. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - Hansens beste lag 1:0

42e minuut.
Daar is Kvalsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalsvik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvalsvik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 58%, Hansens beste lag 42%.
FC Clauclau United - Hansens beste lag 1:0

54e minuut.
Fiksdal controleert de bal met de borst. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne speelt de bal door. Skretteberg rent richting de bal. Skretteberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hamsun passt de bal met de wreef. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne passt de bal zonder na te denken. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Olavesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel. Olavesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fiksdal passt de bal in één keer door. Austnes is nu in balbezit. Austnes passt de bal zonder na te denken. Jørstad rent richting de bal. Jørstad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kjelsrud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kvalsvik is nu in balbezit. Kvalsvik geeft een lange en hoge pass. Flo heeft problemen om de bal te vangen. Vetrhus rent richting de bal. Vetrhus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Austnes rent richting de bal. Austnes geeft de bal voor. Oftedal probeert de bal aan de voet te houden. Jørstad is nu in balbezit. Jørstad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 52%, Hansens beste lag 48%.
FC Clauclau United - Hansens beste lag 1:0