Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stian andre FC TeddyNikk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Valde geeft de bal voor. Inworp. Taranger met de inworp. Østvik rent richting de bal. Østvik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Østvik heeft problemen om de bal te vangen. Grinden begaat een overtreding. Østvik raakt geblesseerd tijdens het duel. Odland met een snel genomen vrije trap. Skjevik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bergheim onderschept slim de pass. Odland rent richting de bal. Odland probeert naar een medespeler te passen. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. Heimstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Møll bereikt de bal nog maar net als eerste. Møll passt de bal in één keer door. Seldal is nu in balbezit. Skjevik verovert de bal door een tackle van achteren. Skjevik draait met de bal, schiet en ... Heimstad bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Tokle met een snelle inworp. Taranger geeft een lange en hoge pass. Skjevik rent richting de bal. Skjevik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 65%, FC TeddyNikk 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stian andre - FC TeddyNikk 0:0

54e minuut.
Brunstad rent richting de bal. Østvik is nu in balbezit. Østvik passt de bal met de wreef. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Østvik verovert de bal door een tackle van achteren. Østvik speelt de bal door. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. Heimstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stian andre - FC TeddyNikk 0:1

64e minuut.
Brunstad geeft een hoge lob. Inworp. Møll met de inworp. Odland is nu in balbezit. Odland geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tokle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokle geeft de bal voor. Seldal probeert de bal aan de voet te houden. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik schiet op doel. Heimstad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stian andre 67%, FC TeddyNikk 33%.
stian andre - FC TeddyNikk 0:1