Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TeddyNikk stian andre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle speelt de bal door. Hellesø is nu in balbezit. Hellesø schiet op doel. Na een snelle pass probeert Odland de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Taranger met een snelle inworp. Odland bereikt de bal nog maar net als eerste. Odland speelt de bal door. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TeddyNikk - stian andre 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Stangeland de bal. Hellesø rent richting de bal. Met opzet legt Stangeland zijn tegenspeler op de grond. Stangeland krijgt een gele kaart. Hellesø wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Brunstad met een snelle inworp. Obstfelder heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stangeland. Obstfelder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TeddyNikk 54%, stian andre 46%.
FC TeddyNikk - stian andre 1:0

48e minuut.
Valde speelt de bal door. Odland rent richting de bal. Odland met een sublieme pass. Skjevik heeft problemen om de bal te vangen. Skjevik schiet op doel. Heimstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hellesø rent richting de bal. Hellesø met een sublieme pass. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Grinden passt de bal met de wreef. Østvik rent richting de bal. Østvik passt de bal in één keer door. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Heimstad trapt de bal weg. Hellesø kopt de bal weg. Raude rent richting de bal. Valle onderschept slim de pass. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Raude geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obstfelder met de inworp. Hellesø rent richting de bal. Hellesø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TeddyNikk 30%, stian andre 70%.
FC TeddyNikk - stian andre 1:0