Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barsonola krulli
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sæternes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulliksen onderschept slim de pass. Gulliksen probeert naar een medespeler te passen. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Landsverk onderschept slim de pass. Huse rent richting de bal. Landsverk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landsverk krijgt een gele kaart. Huse raakt geblesseerd tijdens het duel. Huse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Utgård is nu in balbezit. Utgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Landsem passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huse de bal. Husevåg rent richting de bal. Husevåg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lilleås de bal onder controle te krijgen. Sandøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gulliksen probeert de bal aan de voet te houden. Landsem is nu in balbezit. Landsem passt de bal zonder na te denken. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Otnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøsund onderschept slim de pass. Landsem is nu in balbezit. Landsem schiet op doel. Lilleås probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bremnes rent richting de bal. Bremnes geeft de bal voor. Daar is Frøyland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utgård is nu in balbezit. Utgård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barsonola 62%, krulli 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barsonola - krulli 0:0

54e minuut.
Furulund kopt de bal weg. Klungelig pakt Gulliksen de bal. Husevåg rent richting de bal. Gulliksen rent richting de bal. Gulliksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Huse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsverk met een sublieme pass. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sandøy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sæternes met een snelle inworp. Gjøsund heeft problemen om de bal te vangen. Gjøsund met een sublieme pass. Indrebø rent richting de bal. Indrebø schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gulliksen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rydningen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Revheim de bal. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Husevåg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Husevåg krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nystrøm met een harde bal richting middenveld. Huse is nu in balbezit. Huse passt de bal in één keer door. Landsem rent richting de bal. Landsem haalt uit met een fantastische trap. Sandøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barsonola 60%, krulli 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barsonola - krulli 0:0