Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrockbottom Kongsberg
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


31e minuut.
Ekeli rent richting de bal. Ekeli probeert naar een medespeler te passen. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland is nu in balbezit. Berland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrockbottom - Kongsberg 1:0

33e minuut.
Grøndalen probeert naar een medespeler te passen. Rolland is nu in balbezit. Rolland met een sublieme pass. Bjerkelund is nu in balbezit. Bjerkelund schiet op doel. Teigland bokst de bal weg.

40e minuut.
Omland is nu in balbezit. Rolland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omland met een snel genomen vrije trap. Rydningen rent richting de bal. Berland verovert de bal door een tackle van achteren. Berland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 54%, Kongsberg 46%.
Wrockbottom - Kongsberg 1:0

47e minuut.
Kleiveland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ekeli de bal. Ekeli geeft een hoge lob. Berland krijgt zijn hoofd ertegen. Rud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kolstø verovert de bal door een tackle van achteren. Kolstø probeert naar een medespeler te passen. Rydningen rent richting de bal. Berland verovert de bal door een tackle van achteren. Berland schiet op doel. Rud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gudbrandsen is nu in balbezit. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kolstø zijn tegenspeler op de grond. Kolstø krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Elvenes de bal. Elvenes speelt de bal door. Berland rent richting de bal. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kleiveland is nu in balbezit. Kleiveland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alsaker de bal. Drage is nu in balbezit. Drage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrockbottom 53%, Kongsberg 47%.
Wrockbottom - Kongsberg 1:0