Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kongsberg Wrockbottom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Omland bereikt de bal nog maar net als eerste. Solli is nu in balbezit. Omland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omland krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Eidem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø passt de bal zonder na te denken. Berland is nu in balbezit. Berland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 51%, Wrockbottom 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kongsberg - Wrockbottom 0:0

56e minuut.
Alsaker kopt de bal weg. Drage bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekeli krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Elvenes verovert de bal door een tackle van achteren. Elvenes met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kongsberg - Wrockbottom 0:1

71e minuut.
Grøndalen met een snelle inworp. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø geeft een lange en hoge pass. Berland is nu in balbezit. Berland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Elvenes passt de bal zonder na te denken. Kolstø rent richting de bal. Kolstø passt de bal in één keer door. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kongsberg 43%, Wrockbottom 57%.
Kongsberg - Wrockbottom 0:1