Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TeddyNikk FC Clauclau United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Eng rent richting de bal. Eng passt de bal in één keer door. Østvik speelt de bal door. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Opseth met een snelle inworp. Stangeland heeft problemen om de bal te vangen. Stangeland geeft een hoge lob. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dyngeland trapt de bal weg van het doel. Eng rent richting de bal. Eng geeft een hoge lob. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Opseth met een sublieme pass. Eng rent richting de bal. Eng speelt de bal door. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Rokne is nu in balbezit. Rokne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TeddyNikk - FC Clauclau United 0:1

42e minuut.
Bergheim geeft de bal voor. Inworp. Wilberg met de inworp. Rokne rent richting de bal. Rokne schiet op doel. Dyngeland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TeddyNikk 43%, FC Clauclau United 57%.
FC TeddyNikk - FC Clauclau United 0:1

46e minuut.
Skretteberg onderschept slim de pass. Stangeland rent richting de bal. Stangeland met een sublieme pass. Rokne rent richting de bal. Rokne draait met de bal, schiet en ... Dyngeland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Odland probeert naar een medespeler te passen. Skjevik rent richting de bal. Nygård begaat een overtreding. Skjevik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odland komt bij de bal en schiet. Kjelsrud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Søgård rent richting de bal. Østvik onderschept slim de pass. Østvik passt de bal met de wreef. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Østvik kopt de bal weg. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik rent richting de bal. Skjevik schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Søgård is nu in balbezit. Odland rent richting de bal. Søgård begaat een overtreding. Søgård krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Stangeland is nu in balbezit. Odland met een sublieme pass. Opseth heeft problemen om de bal te vangen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TeddyNikk 51%, FC Clauclau United 49%.
FC TeddyNikk - FC Clauclau United 0:1