Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hansens beste lag stian andre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Valde rent richting de bal. Austnes onderschept slim de pass. Austnes passt de bal met de wreef. Jørstad is nu in balbezit. Jørstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hansens beste lag - stian andre 1:0

11e minuut.
Flo rent richting de bal. Flo probeert naar een medespeler te passen. Vetrhus heeft problemen om de bal te vangen. Vetrhus geeft een hoge lob. Jørstad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grinden probeert de bal aan de voet te houden. Jørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørstad passt de bal in één keer door. Austnes is nu in balbezit. Austnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vetrhus is nu in balbezit. Vetrhus geeft de bal voor. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hansens beste lag 41%, stian andre 59%.
Hansens beste lag - stian andre 1:0

48e minuut.
Berntsen geeft een hoge lob. Kvalsvik kopt de bal weg. Klungelig pakt Landa de bal. Hellesø is nu in balbezit. Hellesø haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvalvåg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fiksdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grinden probeert naar een medespeler te passen. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hansens beste lag - stian andre 1:1

66e minuut.
Olavesen is nu in balbezit. Olavesen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seldal de bal. Jørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørstad schiet op doel. Heimstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hansens beste lag - stian andre 2:1

83e minuut.
Kvalsvik rent richting de bal. Nordlie onderschept slim de pass. Nordlie geeft een hoge lob. Brunstad is nu in balbezit. Vetrhus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grinden rent richting de bal. Fiksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Fiksdal met een sublieme pass. Jørstad is nu in balbezit. Jørstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hansens beste lag 43%, stian andre 57%.
Hansens beste lag - stian andre 2:1