Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REIAL MADRID Get Rekt FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Elvenes is nu in balbezit. Elvenes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seeberg de bal. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Omland rent richting de bal. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik passt de bal met de wreef. Kittilsen rent richting de bal. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Seeberg met een sublieme pass. Kittilsen rent richting de bal. Met opzet legt Fossheim zijn tegenspeler op de grond. Fossheim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kittilsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molvik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Holmgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik onderschept slim de pass. Molvik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
REIAL MADRID - Get Rekt FC 1:0

40e minuut.
Daar is Nansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asp rent richting de bal. Molvik begaat een overtreding. Molvik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REIAL MADRID 58%, Get Rekt FC 42%.
REIAL MADRID - Get Rekt FC 1:0

46e minuut.
Drivenes geeft de bal voor. Klungelig pakt Vatle de bal. Byrkjeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatle verovert de bal door een tackle van achteren. Vatle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Asp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerkås speelt de bal door. Kittilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik is nu in balbezit. Molvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Korsvik geeft een hoge lob. Inworp. Elvenes met een snelle inworp. Nansen is nu in balbezit. Nansen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Omland geeft een lange en hoge pass. Vatle rent richting de bal. Elvenes rent richting de bal. Vatle verovert de bal door een tackle van achteren. Vatle geeft een lange en hoge pass. Systad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kittilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Omland de bal. Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen passt de bal met de wreef. Asp is nu in balbezit. Asp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fiksdal met een snelle inworp. Bjerkås rent richting de bal. Bjerkås geeft een lange en hoge pass. Kittilsen rent richting de bal. Kittilsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REIAL MADRID 44%, Get Rekt FC 56%.
REIAL MADRID - Get Rekt FC 1:0