Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dareksje Vikings
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Opland is nu in balbezit. Opland passt de bal in één keer door. Torstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim onderschept slim de pass. Nesheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gjestad geeft een lange en hoge pass. Seljeseth speelt de bal door. Nesheim rent richting de bal. Hetland is nu in balbezit. Hetland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lien rent richting de bal. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Torstensen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torstensen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lien is nu in balbezit. Hetland verovert de bal door een tackle van achteren. Hetland passt de bal in één keer door. Nesheim is nu in balbezit. Nesheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Opland onderschept slim de pass. Opland passt de bal met de wreef. Nesheim rent richting de bal. Nesheim schiet op doel. Solum probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Flesland kopt de bal weg. Hetland is nu in balbezit. Opland met een sublieme pass. Klungelig pakt Nesheim de bal. Nesheim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dareksje - Vikings 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dareksje 70%, Vikings 30%.
Dareksje - Vikings 0:1

60e minuut.
Vetrhus kopt de bal weg. Daar is Torstensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesheim is nu in balbezit. Hetland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lien schiet op doel. Jordal kopt de bal weg. Jordal rent richting de bal. Holtan onderschept slim de pass. Holtan draait met de bal, schiet en ... Åmodt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dareksje - Vikings 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dareksje 50%, Vikings 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dareksje - Vikings 1:1