Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hedrum Fløy Allstar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Nodland passt de bal zonder na te denken. Daar is Eskeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskeland speelt de bal door. Dybdal rent richting de bal. Dybdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Lundgård met de inworp. Langvik rent richting de bal. Nerdal verovert de bal door een tackle van achteren. Nerdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Dybdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal onderschept slim de pass. Westberg rent richting de bal. Westberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hedrum - Fløy Allstar 0:1

40e minuut.
Gill met een snelle inworp. Engdal heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langvik. Engdal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Engdal kan niet meer verder spelen. Opheim komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Nerdal onderschept slim de pass. Malmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerdal rent richting de bal. Nerdal haalt uit met een fantastische trap. Hoftun probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opheim zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sivertsen de bal. Malmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedrum 47%, Fløy Allstar 53%.
Hedrum - Fløy Allstar 0:1

46e minuut.
Sagen speelt de bal door. Klungelig pakt Dybdal de bal. Dybdal passt de bal zonder na te denken. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg haalt uit met een fantastische trap. Vedal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Risøy probeert naar een medespeler te passen. Nerdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerdal met een sublieme pass. Malmedal is nu in balbezit. Malmedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lundgård onderschept slim de pass. Lundgård geeft de bal voor. Omland heeft problemen om de bal te vangen. Westberg rent richting de bal. Westberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hedrum - Fløy Allstar 0:2

64e minuut.
Hoftun passt de bal zonder na te denken. Sagen met een sublieme pass. Klungelig pakt Omland de bal. Westberg is nu in balbezit. Westberg draait met de bal, schiet en ... Vedal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hedrum - Fløy Allstar 0:3

77e minuut.
Nerdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerdal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ørbeck de bal. Malmedal rent richting de bal. Malmedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Westberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal is nu in balbezit. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trulsen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sagen zal de hoekschop nemen. Vedal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Westberg is nu in balbezit. Westberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gill is nu in balbezit. Lundgård onderschept slim de pass. Lundgård passt de bal in één keer door. Westberg is nu in balbezit. Westberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hedrum 43%, Fløy Allstar 57%.
Hedrum - Fløy Allstar 0:3