Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Tommgang deyvis
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Brustad is nu in balbezit. Mellingen verovert de bal door een tackle van achteren. Mellingen passt de bal in één keer door. Vinje rent richting de bal. Vinje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Flatås zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Westad rent richting de bal. Westad met een sublieme pass. Klungelig pakt Vinje de bal. Vinje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Westad onderschept slim de pass. Westad probeert naar een medespeler te passen. Fremstad is nu in balbezit. Drivenes rent richting de bal. Drivenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Eliassen passt de bal zonder na te denken. Gjengedal probeert naar een medespeler te passen. Sjøvold met een sublieme pass. Vinje rent richting de bal. Vinje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - deyvis 0:1

40e minuut.
Mellingen passt de bal met de wreef. Valen is nu in balbezit. Kvande verovert de bal door een tackle van achteren. Kvande geeft de bal voor. Hov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - deyvis 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 57%, deyvis 43%.
AFC Tommgang - deyvis 0:2

51e minuut.
Sjøvold heeft problemen om de bal te vangen. Blindheim is nu in balbezit. Sjøvold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blindheim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Blindheim is nu in balbezit. Sjøvold onderschept slim de pass. Sjøvold passt de bal in één keer door. Vinje is nu in balbezit. Vinje draait met de bal, schiet en ... Oftedal bokst de bal weg.

58e minuut.
Kristiansen geeft de bal voor. Inworp. Kvande met de inworp. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mellingen passt de bal met de wreef. Blindheim rent richting de bal. Vinje begaat een overtreding. Vinje krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Torsvik geeft een lange en hoge pass. Westad bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad passt de bal met de wreef. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen haalt uit met een fantastische trap. Oftedal bokst de bal weg.

74e minuut.
Hov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lindhjem de bal. Stavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavik haalt uit met een fantastische trap. Røstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - deyvis 1:2

81e minuut.
Mellingen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vinje de bal. Blindheim rent richting de bal. Mellingen rent richting de bal. Mellingen draait met de bal, schiet en ... Oftedal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 64%, deyvis 36%.
AFC Tommgang - deyvis 1:2