Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandnes United deyvis
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Lindhjem rent richting de bal. Stendhal begaat een overtreding. Lindhjem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Westad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kvande is nu in balbezit. Kvande geeft een hoge lob. Vinje springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Westad kan de bal niet met de borst controleren. Gjøen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westad. Gjøen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gjøen kan niet meer verder spelen. Nordanger komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sjøvold is nu in balbezit. Markhus verovert de bal door een tackle van achteren. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fremstad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandnes United - deyvis 1:0

22e minuut.
Skarsvåg rent richting de bal. Skarsvåg geeft een lange en hoge pass. Westad heeft problemen om de bal te vangen. Stendhal is nu in balbezit. Stendhal haalt uit met een fantastische trap. Røstad bokst de bal weg.

31e minuut.
Sjøvold kopt de bal weg. Ness rent richting de bal. Met opzet legt Vinje zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vinje naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Ommundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ommundsen met een sublieme pass. Birkeland is nu in balbezit. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Formo niet meer kan verder spelen. Ramsdal komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Flatås verovert de bal door een tackle van achteren. Flatås geeft een lange en hoge pass. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Emberland rent richting de bal. Westad rent richting de bal. Westad passt de bal met de wreef. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandnes United 57%, deyvis 43%.
Sandnes United - deyvis 1:0

59e minuut.
Sjøvold kopt de bal weg. Klungelig pakt Mellingen de bal. Markhus rent richting de bal. Mellingen verovert de bal door een tackle van achteren. Mellingen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ommundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad verovert de bal door een tackle van achteren. Westad speelt de bal door. Mellingen rent richting de bal. Mellingen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lindhjem is nu in balbezit. Lindhjem geeft een hoge lob. Ommundsen kopt de bal weg. Stendhal is nu in balbezit. Stendhal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Røstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandnes United 49%, deyvis 51%.
Sandnes United - deyvis 1:0