Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Tommgang Knury
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeby bereikt de bal nog maar net als eerste. Årnes onderschept slim de pass. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gjengedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjesdal onderschept slim de pass. Gjesdal met een sublieme pass. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - Knury 0:1

12e minuut.
Årnes is nu in balbezit. Valen verovert de bal door een tackle van achteren. Gilberg verovert de bal door een tackle van achteren. Årnes is nu in balbezit. Årnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Valen geeft een lange en hoge pass. Hornnes kopt de bal weg. Lund geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Årnes de bal. Årnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Reistad met de inworp. Drivenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Drivenes geeft een lange en hoge pass. Stavik rent richting de bal. Stavik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brustad is nu in balbezit. Årnes is nu in balbezit. Valen begaat een overtreding. Valen krijgt een gele kaart. Årnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lund zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - Knury 0:2

45e minuut.
Valen rent richting de bal. Årnes verovert de bal door een tackle van achteren. Årnes passt de bal in één keer door. Gilberg is nu in balbezit. Gilberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 64%, Knury 36%.
AFC Tommgang - Knury 0:2

46e minuut.
Stavik probeert naar een medespeler te passen. Reistad is nu in balbezit. Reistad geeft een hoge lob. Stavik rent richting de bal. Stavik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Drivenes rent richting de bal. Hagenes onderschept slim de pass. Hagenes passt de bal in één keer door. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Valen passt de bal met de wreef. Inworp. Sigurdsen met de inworp. Daar is Lund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gjesdal is nu in balbezit. Gjesdal probeert naar een medespeler te passen. Årnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Årnes schiet op doel. Oftedal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - Knury 0:3

74e minuut.
Hagenes speelt de bal door. Valen is nu in balbezit. Lund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valen kan niet meer verder spelen. Hammer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 50%, Knury 50%.
AFC Tommgang - Knury 0:3