Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sagun sprint-jeløy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nordeide is nu in balbezit. Bang rent richting de bal. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Paulsen passt de bal met de wreef. Revheim heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - sprint-jeløy 1:0

16e minuut.
Paulsen passt de bal zonder na te denken. Tveita is nu in balbezit. Hegdal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hegdal krijgt een gele kaart. Tveita wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Grøndalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøndalen geeft een hoge lob. Thorsen kopt de bal weg. Bang is nu in balbezit. Bang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Thorsen probeert naar een medespeler te passen. Årvik rent richting de bal. Årvik passt de bal zonder na te denken. Bang geeft een lange en hoge pass. Mittet krijgt zijn hoofd ertegen. Øygarden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Flatebø bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Årvik met een snelle inworp. Tveita is nu in balbezit. Tveita geeft een lange en hoge pass. Lyngmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kvammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen onderschept slim de pass. Thorsen met een sublieme pass. Mittet is nu in balbezit. Mittet schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rydningen probeert naar een medespeler te passen. Mittet rent richting de bal. Grøndalen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grøndalen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Årvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatebø verovert de bal door een tackle van achteren. Flatebø speelt de bal door. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sagun - sprint-jeløy 1:1

42e minuut.
Hegdal onderschept slim de pass. Hegdal probeert naar een medespeler te passen. Osland rent richting de bal. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Lyngmo bokst de bal weg.

45e minuut.
Grøndalen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mittet. Grøndalen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nordeide met een snel genomen vrije trap. Daar is Rydningen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - sprint-jeløy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 58%, sprint-jeløy 42%.
sagun - sprint-jeløy 2:1

49e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Hansen geeft een lange en hoge pass. Rydningen kopt de bal weg. Mittet rent richting de bal. Mittet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Grøndalen geeft de bal voor. Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen geeft een lange en hoge pass. Mittet rent richting de bal. Mittet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sagun - sprint-jeløy 2:2

82e minuut.
Inworp. Flatebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bang rent richting de bal. Mittet is nu in balbezit. Mittet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grøndalen geeft een hoge lob. Inworp. Osland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berntsen is nu in balbezit. Berntsen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Thorsen speelt de bal door. Bang is nu in balbezit. Grøndalen rent richting de bal. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 45%, sprint-jeløy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sagun - sprint-jeløy 2:2