Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knury deyvis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Sjøvold rent richting de bal. Sjøvold passt de bal met de wreef. Gjesdal speelt de bal door. Hagenes rent richting de bal. Hagenes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gjesdal probeert de bal aan de voet te houden. Flatås rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gjesdal. Gjesdal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurdsen controleert de bal met de borst. Mellingen speelt de bal door. Vinje rent richting de bal. Vinje draait met de bal, schiet en ... Thorbjørnsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mellingen is nu in balbezit. Mellingen geeft de bal voor. Vinje rent richting de bal. Vinje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - deyvis 0:1

37e minuut.
Årnes onderschept slim de pass. Årnes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hagenes de bal. Hagenes draait met de bal, schiet en ... Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knury 47%, deyvis 53%.
Knury - deyvis 0:1

47e minuut.
Gjesdal is nu in balbezit. Kvande schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gjesdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Sigurdsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonsaksen rent richting de bal. Årnes is nu in balbezit. Årnes draait met de bal, schiet en ... Røstad bokst de bal weg.

57e minuut.
Gjesdal kopt de bal weg. Klungelig pakt Årnes de bal. Årnes passt de bal in één keer door. Hagenes heeft problemen om de bal te vangen. Hagenes draait met de bal, schiet en ... Røstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Torsvik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sigurdsen de bal. Westad probeert naar een medespeler te passen. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen passt de bal met de wreef. Holmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje verovert de bal door een tackle van achteren. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kvande kopt de bal weg. Mellingen rent richting de bal. Mellingen passt de bal zonder na te denken. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Årnes is nu in balbezit. Årnes geeft een lange en hoge pass. Lindhjem heeft problemen om de bal te vangen. Hagenes is nu in balbezit. Hagenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Knury - deyvis 1:1

71e minuut.
Mellingen rent richting de bal. Mellingen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holmberg de bal. Vinje is nu in balbezit. Vinje schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - deyvis 1:2

75e minuut.
Sigurdsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad rent richting de bal. Westad probeert naar een medespeler te passen. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ekeli geeft een hoge lob. Sjøvold is nu in balbezit. Overvik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Overvik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knury 57%, deyvis 43%.
Knury - deyvis 1:2