Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briskeby International deyvis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvande is nu in balbezit. Bakke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Westad met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Opland passt de bal met de wreef. Lindhjem rent richting de bal. Ophus verovert de bal door een tackle van achteren. Ophus haalt uit met een fantastische trap. Røstad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Westad is nu in balbezit. Ophus onderschept slim de pass. Ophus passt de bal zonder na te denken. Opland is nu in balbezit. Opland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ophus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ophus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granli met een snel genomen vrije trap. Ophus heeft problemen om de bal te vangen. Ophus haalt uit met een fantastische trap. Røstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briskeby International - deyvis 1:0

19e minuut.
Bonsaksen met de inworp. Torsvik rent richting de bal. Torsvik geeft een lange en hoge pass. Westad is nu in balbezit. Westad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Nistad de bal. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen passt de bal met de wreef. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kvande is nu in balbezit. Vinje rent richting de bal. Vinje haalt uit met een fantastische trap. Rodal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Briskeby International - deyvis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 60%, deyvis 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Briskeby International - deyvis 1:1

51e minuut.
Westad is nu in balbezit. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen passt de bal in één keer door. Vinje is nu in balbezit. Vinje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ophus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opland rent richting de bal. Opland passt de bal met de wreef. Ophus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gran is nu in balbezit. Sjøvold onderschept slim de pass. Sjøvold passt de bal zonder na te denken. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Westad passt de bal met de wreef. Bakke bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen onderschept slim de pass. Mellingen passt de bal zonder na te denken. Kvande geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vinje rent richting de bal. Vinje draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rodal geeft een lange en hoge pass. Ophus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremstad is nu in balbezit. Ophus onderschept slim de pass. Ophus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Røstad trapt de bal weg van het doel. Gran kopt de bal weg. Daar is Westad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 57%, deyvis 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Briskeby International - deyvis 1:1