Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sagun AFC Tommgang
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Smeby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland passt de bal met de wreef. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. Oftedal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Smeby is nu in balbezit. Smeby geeft de bal voor. Dalheim controleert de bal met de borst. Reistad is nu in balbezit. Reistad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Foss met een sublieme pass. Hansen kan de bal niet met de borst controleren. Stavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavik draait met de bal, schiet en ... Øygarden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - AFC Tommgang 0:1

18e minuut.
Tveita probeert naar een medespeler te passen. Foss heeft problemen om de bal te vangen. Stavik is nu in balbezit. Drivenes is nu in balbezit. Drivenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - AFC Tommgang 0:2

26e minuut.
Oshaug rent richting de bal. Oshaug passt de bal zonder na te denken. Osland rent richting de bal. Osland schiet op doel. Paulsen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Paulsen is nu in balbezit. Paulsen passt de bal zonder na te denken. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad geeft een hoge lob. Tveita kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 63%, AFC Tommgang 37%.
sagun - AFC Tommgang 0:2

75e minuut.
Smeby is nu in balbezit. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeby begaat een overtreding. Smeby krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vangsnes met de inworp. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Drivenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oshaug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oshaug kan niet meer verder spelen. Nordeide komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Osland probeert naar een medespeler te passen. Tveita speelt de bal door. Kristiansen heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 38%, AFC Tommgang 62%.
sagun - AFC Tommgang 0:2