Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprint-jeløy Sandnes United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rydningen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal onderschept slim de pass. Thorsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stendhal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haraldseid komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gjøen is nu in balbezit. Gjøen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Flatebø probeert naar een medespeler te passen. Bang is nu in balbezit. Bang speelt de bal door. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Flatebø passt de bal met de wreef. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldseid rent richting de bal. Mittet onderschept slim de pass. Mittet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Thorsen onderschept slim de pass. Haraldseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldseid speelt de bal door. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gjøen rent richting de bal. Gjøen met een sublieme pass. Klungelig pakt Thorsen de bal. Stendhal is nu in balbezit. Stendhal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gjøen verovert de bal door een tackle van achteren. Rydningen is nu in balbezit. Rydningen passt de bal met de wreef. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Formo met een harde bal richting middenveld. Rydningen is nu in balbezit. Gjøen verovert de bal door een tackle van achteren. Gjøen schiet op doel. Lyngmo bokst de bal weg.

40e minuut.
Gjøen verovert de bal door een tackle van achteren. Gjøen geeft een lange en hoge pass. Daar is Thorstvedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stendhal is nu in balbezit. Stendhal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - Sandnes United 0:1

42e minuut.
Skarsvåg geeft een lange en hoge pass. Hegdal kopt de bal weg. Bang probeert naar een medespeler te passen. Mittet rent richting de bal. Mittet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 66%, Sandnes United 34%.
sprint-jeløy - Sandnes United 0:1

56e minuut.
Gjøen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydningen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal begaat een overtreding. Stendhal krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Berntsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mittet de bal onder controle te krijgen. Hjulstad geeft een lange en hoge pass. Gjøen is nu in balbezit. Gjøen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegdal verovert de bal door een tackle van achteren. Hegdal speelt de bal door. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rydningen speelt de bal door. Bang rent richting de bal. Bang probeert naar een medespeler te passen. Mittet is nu in balbezit. Mittet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 49%, Sandnes United 51%.
sprint-jeløy - Sandnes United 0:1