Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WILL SMITH DO? Sandnes United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Ommundsen onderschept slim de pass. Dramstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ommundsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ommundsen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Formo probeert naar een medespeler te passen. Dramstad kopt de bal weg. Ommundsen is nu in balbezit. Flo onderschept slim de pass. Flo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WILL SMITH DO? - Sandnes United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WILL SMITH DO? 38%, Sandnes United 62%.
WILL SMITH DO? - Sandnes United 1:0

48e minuut.
Dramstad heeft problemen om de bal te vangen. Ommundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ommundsen geeft een hoge lob. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Flo probeert naar een medespeler te passen. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stendhal de bal. Stendhal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo is nu in balbezit. Flo speelt de bal door. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim draait met de bal, schiet en ... Formo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WILL SMITH DO? - Sandnes United 2:0

73e minuut.
Birkeland heeft problemen om de bal te vangen. Paulsrud rent richting de bal. Paulsrud passt de bal zonder na te denken. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ness is nu in balbezit. Njærheim is nu in balbezit. Njærheim speelt de bal door. Flo is nu in balbezit. Flo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WILL SMITH DO? - Sandnes United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WILL SMITH DO? 39%, Sandnes United 61%.
WILL SMITH DO? - Sandnes United 3:0