Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sprint-jeløy deyvis
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mittet heeft problemen om de bal te vangen. Mittet passt de bal in één keer door. Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje onderschept slim de pass. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - deyvis 0:1

4e minuut.
Thorstvedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydningen speelt de bal door. Flatås bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet onderschept slim de pass. Mittet schiet op doel. Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Rydningen met de inworp. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen geeft de bal voor. Mittet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonsaksen rent richting de bal. Bonsaksen geeft een lange en hoge pass. Ommedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje verovert de bal door een tackle van achteren. Vinje schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sprint-jeløy - deyvis 0:2

33e minuut.
Berntsen rent richting de bal. Berntsen geeft de bal voor. Nistad is nu in balbezit. Flatebø is nu in balbezit. Flatebø schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Thorsen is nu in balbezit. Sjøvold verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøvold passt de bal met de wreef. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Flatås met de inworp. Daar is Westad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bang probeert naar een medespeler te passen. Mittet rent richting de bal. Mittet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Thorsen de bal. Ommedal geeft een lange en hoge pass. Bang kan de bal niet met de borst controleren. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 56%, deyvis 44%.
sprint-jeløy - deyvis 0:2

60e minuut.
Bang probeert naar een medespeler te passen. Mittet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fremstad. Fremstad krijgt een gele kaart. Mittet raakt geblesseerd tijdens het duel. Rydningen met een snel genomen vrije trap. Berntsen is nu in balbezit. Berntsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sprint-jeløy 45%, deyvis 55%.
sprint-jeløy - deyvis 0:2