Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briskeby International Sandnes United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 14
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakke onderschept slim de pass. Ness tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ness krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Monsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsen geeft de bal voor. Kjølberg kopt de bal weg. Opland rent richting de bal. Opland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Skarsvåg passt de bal met de wreef. Daar is Ness, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opland rent richting de bal. Ophus is nu in balbezit. Ophus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Frafjord geeft de bal voor. Monsen probeert de bal aan de voet te houden. Hjulstad is nu in balbezit. Ophus verovert de bal door een tackle van achteren. Ophus schiet op doel. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ophus onderschept slim de pass. Ophus speelt de bal door. Daar is Opland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophus rent richting de bal. Ophus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 31%, Sandnes United 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Briskeby International - Sandnes United 0:0

49e minuut.
Frafjord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Opland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opland draait met de bal, schiet en ... Granli kopt de bal weg. Daar is Hjulstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kjølberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Opland de bal. Opland passt de bal in één keer door. Ophus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Birkeland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frafjord met een snelle inworp. Opland is nu in balbezit. Opland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nistad speelt de bal door. Granli rent richting de bal. Granli passt de bal in één keer door. Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Opland geeft een hoge lob. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ophus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briskeby International 34%, Sandnes United 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Briskeby International - Sandnes United 0:0