Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knury sagun
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Grøndalen geeft de bal voor. Gangstad kopt de bal weg. Gjesdal is nu in balbezit. Gjesdal geeft een lange en hoge pass. Hansen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - sagun 1:0

6e minuut.
Daar is Lund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osland rent richting de bal. Osland passt de bal zonder na te denken. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Årvik probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oshaug de bal onder controle te krijgen. Osland speelt de bal door. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Oshaug passt de bal in één keer door. Sigurdsen rent richting de bal. Årvik begaat een overtreding. Årvik krijgt een gele kaart. Sigurdsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lund met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Øygarden bokst de bal weg. Gilberg is nu in balbezit. Gilberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - sagun 2:0

16e minuut.
Lund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Overvik is nu in balbezit. Overvik passt de bal met de wreef. Gilberg rent richting de bal. Gilberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Årnes probeert naar een medespeler te passen. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland passt de bal zonder na te denken. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lund passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sigurdsen de bal. Årvik begaat een overtreding. Sigurdsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knury 42%, sagun 58%.
Knury - sagun 2:0

46e minuut.
Paulsen speelt de bal door. Osland rent richting de bal. Årnes onderschept slim de pass. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hagenes met een sublieme pass. Gilberg is nu in balbezit. Oshaug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oshaug krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hagenes probeert naar een medespeler te passen. Gjesdal speelt de bal door. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Gilberg is nu in balbezit. Gilberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - sagun 3:0

87e minuut.
Årvik passt de bal zonder na te denken. Hagenes is nu in balbezit. Hagenes passt de bal met de wreef. Gilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - sagun 4:0

90e minuut.
Daar is Lund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osland onderschept slim de pass. Osland speelt de bal door. Klungelig pakt Paulsen de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Knury - sagun 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knury 47%, sagun 53%.
Knury - sagun 4:1