Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Tommgang sprint-jeløy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Valen de bal onder controle te krijgen. Brustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang haalt uit met een fantastische trap. Oftedal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - sprint-jeløy 0:1

14e minuut.
Blindheim is nu in balbezit. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang passt de bal in één keer door. Mittet is nu in balbezit. Mittet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Tommgang - sprint-jeløy 0:2

15e minuut.
Vangsnes met een sublieme pass. Bang is nu in balbezit. Bang passt de bal met de wreef. Mittet heeft problemen om de bal te vangen. Mittet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oftedal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorsen kopt de bal weg. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rydningen probeert naar een medespeler te passen. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osland roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Osland kan niet meer verder spelen. Thorstvedt komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Valen is nu in balbezit. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang passt de bal zonder na te denken. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet draait met de bal, schiet en ... Oftedal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Blindheim is nu in balbezit. Bang verovert de bal door een tackle van achteren. Bang geeft de bal voor. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet haalt uit met een fantastische trap. Oftedal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 63%, sprint-jeløy 37%.
AFC Tommgang - sprint-jeløy 0:2

55e minuut.
Bang met een sublieme pass. Rydningen is nu in balbezit. Drivenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavik is nu in balbezit. Stavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brustad is nu in balbezit. Bang onderschept slim de pass. Bang speelt de bal door. Klungelig pakt Mittet de bal. Mittet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Flatebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen geeft de bal voor. Stavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen onderschept slim de pass. Thorsen passt de bal met de wreef. Bang rent richting de bal. Bang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittet haalt uit met een fantastische trap. Oftedal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Tommgang 45%, sprint-jeløy 55%.
AFC Tommgang - sprint-jeløy 0:2