Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sagun Sandnes United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Paulsen heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen passt de bal met de wreef. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøen onderschept slim de pass. Gjøen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Paulsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Hjulstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Osland rent richting de bal. Osland passt de bal met de wreef. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen draait met de bal, schiet en ... Formo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Øygarden trapt de bal weg van het doel. Markhus heeft problemen om de bal te vangen. Tveita speelt de bal door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - Sandnes United 1:0

28e minuut.
Markhus rent richting de bal. Paulsen is nu in balbezit. Markhus verovert de bal door een tackle van achteren. Osland verovert de bal door een tackle van achteren. Osland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sagun - Sandnes United 2:0

30e minuut.
Gjøen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Monsen de bal. Monsen geeft een hoge lob. Daar is Gangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangstad geeft een hoge lob. Formo bokst de bal weg.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gangstad neemt de hoekschop. Klungelig pakt Oshaug de bal. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 53%, Sandnes United 47%.
sagun - Sandnes United 2:0

51e minuut.
Daar is Foss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foss speelt de bal door. Paulsen heeft problemen om de bal te vangen. Osland is nu in balbezit. Osland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Oshaug controleert de bal met de borst. Markhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus passt de bal in één keer door. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sagun 37%, Sandnes United 63%.
sagun - Sandnes United 2:0