Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandnes United sagun
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ommundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Osland is nu in balbezit. Osland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandnes United - sagun 0:1

6e minuut.
Ommundsen rent richting de bal. Osland verovert de bal door een tackle van achteren. Osland passt de bal met de wreef. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. Formo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Skarsvåg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ommundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ommundsen probeert naar een medespeler te passen. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendhal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Markhus verovert de bal door een tackle van achteren. Markhus passt de bal zonder na te denken. Stendhal rent richting de bal. Stendhal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sandnes United - sagun 1:1

18e minuut.
Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland passt de bal in één keer door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandnes United - sagun 1:2

26e minuut.
Foss passt de bal zonder na te denken. Årvik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markhus. Markhus krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Årvik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oshaug zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monsen kan de bal niet met de borst controleren. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Formo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandnes United - sagun 1:3

28e minuut.
Gangstad passt de bal met de wreef. Monsen probeert naar een medespeler te passen. Stendhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøen is nu in balbezit. Gjøen schiet op doel. Øygarden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandnes United 68%, sagun 32%.
Sandnes United - sagun 1:3

72e minuut.
Birkeland rent richting de bal. Birkeland geeft een hoge lob. Skarsvåg controleert de bal met de borst. Osland rent richting de bal. Osland schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Skarsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skarsvåg. Oshaug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Ommundsen is nu in balbezit. Ommundsen speelt de bal door. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland bereikt de bal nog maar net als eerste. Osland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Formo trapt de bal weg. Foss kopt de bal weg. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad geeft een lange en hoge pass. Formo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandnes United 69%, sagun 31%.
Sandnes United - sagun 1:3