Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak b-one
Jeugd Tactiek 442nie
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 54.9
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


22e minuut.
Szymczak is nu in balbezit. Szymczak passt de bal in één keer door. Bylund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylund geeft de bal voor. Canfeda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 1:0

27e minuut.
Canfeda kopt de bal weg. Konert is nu in balbezit. Piombo begaat een overtreding. Konert raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymczak wilt de vrije trap nemen. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mamute met de inworp. Mollard geeft de bal voor. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 2:0

34e minuut.
Groeneveld verovert de bal door een tackle van achteren. Marmaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmaras passt de bal in één keer door. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Konert verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marmaras zal de hoekschop nemen. Szymczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 28%, b-one 72%.
Boing Boom Tschak - b-one 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Konert de bal. Konert speelt de bal door. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 3:0

52e minuut.
Klungelig pakt Diaconeasa de bal. Diaconeasa speelt de bal door. Ceresa rent richting de bal. Ceresa schiet op doel. Ustaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

55e minuut.
Ogryczak geeft een hoge lob. Piombo geeft de bal voor. Bylund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec schiet op doel. Ustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceresa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak begaat een overtreding. Ogryczak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak passt de bal in één keer door. Konert is nu in balbezit. Konert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 4:0

62e minuut.
Mollard rent richting de bal. Mollard passt de bal zonder na te denken. Szymczak met een sublieme pass. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ogryczak geeft de bal voor. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda passt de bal in één keer door. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gönlüşen rent richting de bal. Mollard probeert naar een medespeler te passen. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 5:0

67e minuut.
Gönlüşen passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal. Groeneveld onderschept slim de pass. Marmaras geeft een hoge lob. Konert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa onderschept slim de pass. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ogryczak geeft de bal voor. Daar is Ceresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bylund rent richting de bal. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu bokst de bal weg.

84e minuut.
Szymczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konert de bal. Konert met een sublieme pass. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szymczak probeert naar een medespeler te passen. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda passt de bal met de wreef. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - b-one 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 44%, b-one 56%.
Boing Boom Tschak - b-one 6:0