Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade De Wittertjes
New Attack Tactiek pebbels
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Campo kopt de bal weg. Tammisalo heeft problemen om de bal te vangen. Tammisalo passt de bal met de wreef. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Flammand met een snelle inworp. Krzywda speelt de bal door. Tammisalo geeft een lange en hoge pass. Vinici is nu in balbezit. Vinici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Utopil passt de bal zonder na te denken. Flammand is nu in balbezit. Flammand met een sublieme pass. Vinici is nu in balbezit. Vinici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lamparski speelt de bal door. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene met een sublieme pass. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Krzywda passt de bal met de wreef. Ujlaki rent richting de bal. Sobieszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ujlaki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ujlaki kan niet meer verder spelen. Riverón komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Geghamyan probeert naar een medespeler te passen. Eftene rent richting de bal. Eftene probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Asimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Eftene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buclea de bal. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - De Wittertjes 1:0

31e minuut.
Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Flammand de bal. Flammand geeft de bal voor. Vinici maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Campo met een sublieme pass. Ledňáček geeft de bal voor. Padineanu is nu in balbezit. Vinici verovert de bal door een tackle van achteren. Vinici schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 64%, De Wittertjes 36%.
FCTheBlade - De Wittertjes 1:0

52e minuut.
Flammand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand geeft de bal voor. Geghamyan controleert de bal met de borst. Vinici is nu in balbezit. Vinici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tammisalo passt de bal in één keer door. Daar is Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geghamyan. Vinici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vinici kan niet meer verder spelen. Stijnen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Răcaru is nu in balbezit. Giusti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răcaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geghamyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riverón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Flammand geeft de bal voor. Daar is Tammisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammisalo geeft een hoge lob. Utopil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTheBlade - De Wittertjes 1:1

79e minuut.
Flammand geeft een hoge lob. Ariza onderschept slim de pass. Utopil geeft een lange en hoge pass. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - De Wittertjes 1:2

84e minuut.
Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo geeft de bal voor. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen schiet op doel. Csala bokst de bal weg.

86e minuut.
Giusti geeft de bal voor. Daar is Ledňáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledňáček geeft een hoge lob. Utopil rent richting de bal. Utopil draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Flammand probeert naar een medespeler te passen. Utopil is nu in balbezit. Geghamyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geghamyan krijgt een gele kaart. Utopil raakt geblesseerd tijdens het duel. Campo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Utopil heeft problemen om de bal te vangen. Utopil haalt uit met een fantastische trap. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 71%, De Wittertjes 29%.
FCTheBlade - De Wittertjes 1:2