Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht FC Kings Erotica
532 neo v2 Tactiek muchichi
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.2 gemiddelde waardering 69.6
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Drienyovszky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apostol komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Laeremans geeft een lange en hoge pass. Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft de bal voor. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sterling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 0:1

11e minuut.
Sterling passt de bal zonder na te denken. Sifter rent richting de bal. Sifter passt de bal in één keer door. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Motyliński de bal. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Motyliński ... Strafschop! Tutichenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Apacz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tutichenko de bal. Tutichenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 0:3

28e minuut.
Laeremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft de bal voor. Zioło krijgt zijn hoofd ertegen. Niemancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 56%, FC Kings Erotica 44%.
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 0:3

48e minuut.
Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tutorić begaat een overtreding. Apacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Phadkar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Langemeier probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski speelt de bal door. Apostol is nu in balbezit. Apostol schiet op doel. Niemancewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Apostol rent richting de bal. Serwatka onderschept slim de pass. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 1:3

61e minuut.
Bugalski kopt de bal weg. Altenberg is nu in balbezit. Altenberg passt de bal met de wreef. Zioło rent richting de bal. Zioło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Niemancewicz trapt de bal weg van het doel. Sifter kopt de bal weg. Daar is Ardemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monzón speelt de bal door. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter geeft de bal voor. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ziółkowski rent richting de bal. Laeremans is nu in balbezit. Ziółkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziółkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Langemeier met een sublieme pass. Altenberg kan de bal niet met de borst controleren. Altenberg speelt de bal door. Zioło is nu in balbezit. Zioło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Baloomao geeft de bal voor. Altenberg is nu in balbezit. Sterling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sterling krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Altenberg met een snelle inworp. Grufé is nu in balbezit. Grufé geeft een hoge lob. Zioło krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Phadkar geeft de bal voor. Monzón kan de bal niet met de borst controleren. Vågen rent richting de bal. Vågen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 1:4

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Langemeier niet meer kan verder spelen. Piechniczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 44%, FC Kings Erotica 56%.
neoAnderlecht - FC Kings Erotica 1:4