Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kings Erotica neoAnderlecht
muchichi Tactiek 532 neo v2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
71.4 gemiddelde waardering 61.7
incredible Schieten good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Phadkar passt de bal zonder na te denken. Wetzel speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 1:0

18e minuut.
Džekčiorius geeft een hoge lob. Ardemir heeft problemen om de bal te vangen. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 2:0

22e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Baloomao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko onderschept slim de pass. Tutichenko schiet op doel. Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 3:0

23e minuut.
Tutichenko is nu in balbezit. Ardemir onderschept slim de pass. Ardemir probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Phadkar kopt de bal weg. Sifter is nu in balbezit. Sifter speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Monzón onderschept slim de pass. Gärtig is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altenberg. Altenberg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sifter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apacz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 45%, neoAnderlecht 55%.
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 3:0

47e minuut.
Bradu speelt de bal door. Wetzel is nu in balbezit. Altenberg onderschept slim de pass. Altenberg geeft een hoge lob. Drienyovszky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tutichenko kopt de bal weg. Ardemir heeft problemen om de bal te vangen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 4:0

66e minuut.
Altenberg controleert de bal met de borst. Altenberg geeft een hoge lob. Zioło heeft problemen om de bal te vangen. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành met een sublieme pass. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wetzel is nu in balbezit. Wetzel passt de bal met de wreef. Hoàng Thành is nu in balbezit. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Langemeier bokst de bal weg. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 5:0

76e minuut.
Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Altenberg rent richting de bal. Altenberg passt de bal in één keer door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sifter speelt de bal door. Daar is Džekčiorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 49%, neoAnderlecht 51%.
FC Kings Erotica - neoAnderlecht 5:0