Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak De Wittertjes
Jeugd Tactiek 451
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Stavnes geeft de bal voor. Marmaras kopt de bal weg. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollard geeft de bal voor. Szymczak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Konert is nu in balbezit. Konert geeft een hoge lob. Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 1:0

11e minuut.
Szymczak passt de bal met de wreef. Canfeda rent richting de bal. Canfeda speelt de bal door. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 2:0

12e minuut.
Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert rent richting de bal. Canfeda is nu in balbezit. Rybak geeft de bal voor. Szymczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Konert controleert de bal met de borst. Konert passt de bal zonder na te denken. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 3:0

18e minuut.
Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak passt de bal in één keer door. Ledňáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledňáček geeft de bal voor. Vinici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rybak met een sublieme pass. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda passt de bal met de wreef. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda passt de bal in één keer door. Konert geeft een lange en hoge pass. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Scutaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak geeft de bal voor. Inworp. Rybak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollard geeft een hoge lob. Scutaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konert springt en kopt de bal. Scutaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 4:0

39e minuut.
Vinici rent richting de bal. Ustaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rybak kopt de bal weg. Buclea probeert naar een medespeler te passen. Canfeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marmaras kopt de bal weg. Klungelig pakt Giusti de bal. Konert speelt de bal door. Canfeda rent richting de bal. Canfeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sobieszczak geeft de bal voor. Psalidas geeft een hoge lob. Canfeda kopt de bal weg. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 36%, De Wittertjes 64%.
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 4:0

47e minuut.
Marmaras is nu in balbezit. Marmaras passt de bal in één keer door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marmaras zal de hoekschop nemen. Scutaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canfeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 5:0

51e minuut.
Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas passt de bal met de wreef. Szymczak speelt de bal door. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Scutaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Konert speelt de bal door. Rybak probeert naar een medespeler te passen. Canfeda rent richting de bal. Canfeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 6:0

65e minuut.
Mollard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giusti. Mollard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bylund met een snel genomen vrije trap. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal. Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Psalidas is nu in balbezit. Psalidas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stavnes de bal. Konert rent richting de bal. Konert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stavnes rent richting de bal. Konert onderschept slim de pass. Konert passt de bal in één keer door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak geeft een hoge lob. Canfeda kopt de bal weg. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 36%, De Wittertjes 64%.
Boing Boom Tschak - De Wittertjes 6:0