Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes b-one
t1 Tactiek 442nie
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Flammand passt de bal met de wreef. Gessa rent richting de bal. Gessa met een sublieme pass. Vinici is nu in balbezit. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Stavnes geeft de bal voor. Michałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Flammand speelt de bal door. Vinici rent richting de bal. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nelmon speelt de bal door. Biecke met een sublieme pass. Campo speelt de bal door. Vinici is nu in balbezit. Vinici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Flammand heeft problemen om de bal te vangen. Flammand met een sublieme pass. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici draait met de bal, schiet en ... Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - b-one 1:0

18e minuut.
Bryl rent richting de bal. Campo onderschept slim de pass. Campo passt de bal zonder na te denken. Vinici is nu in balbezit. Vinici haalt uit met een fantastische trap. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Groeneveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobieszczak de bal. Chowaniec met een sublieme pass. Ceresa is nu in balbezit. Ceresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Scutaru trapt de bal weg van het doel. Biecke kan de bal niet met de borst controleren. Ledňáček geeft de bal voor. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik geeft de bal voor. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Vinici onderschept slim de pass. Daar is Gessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gessa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Chowaniec de bal. Flammand met een sublieme pass. Michałowicz rent richting de bal. Gessa onderschept slim de pass. Gessa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - b-one 2:0

32e minuut.
Daar is Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinici passt de bal zonder na te denken. Ledňáček probeert naar een medespeler te passen. Gessa rent richting de bal. Gessa draait met de bal, schiet en ... Nelmon bokst de bal weg.

40e minuut.
Vinici probeert naar een medespeler te passen. Ledňáček speelt de bal door. Gessa rent richting de bal. Gessa schiet op doel. Lăzărescu probeert de bal aan de voet te houden. Nelmon bokst de bal weg.

40e minuut.
Groeneveld geeft een lange en hoge pass. Campo kopt de bal weg. Flammand probeert naar een medespeler te passen. Gessa is nu in balbezit. Gessa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sobieszczak passt de bal in één keer door. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici passt de bal in één keer door. Flammand met een sublieme pass. Gessa rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 31%, b-one 69%.
De Wittertjes - b-one 2:0

56e minuut.
Ceresa kopt de bal weg. Klungelig pakt Buclea de bal. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl haalt uit met een fantastische trap. Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - b-one 2:1

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stănică komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa passt de bal in één keer door. Vinici rent richting de bal. Vinici schiet op doel. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sobieszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campo geeft een hoge lob. Michałowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gessa rent richting de bal. Gessa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Biecke speelt de bal door. Chowaniec met een sublieme pass. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Wittertjes - b-one 2:2

78e minuut.
Skjevik geeft een hoge lob. Piombo kan de bal niet met de borst controleren. Vinici onderschept slim de pass. Vinici haalt uit met een fantastische trap. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - b-one 3:2

80e minuut.
Chowaniec speelt de bal door. Ceresa rent richting de bal. Giusti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giusti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 42%, b-one 58%.
De Wittertjes - b-one 3:2