Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak FCTheBlade
Jeugd Tactiek New Attack
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel. Ustaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 0:1

5e minuut.
Gönlüşen speelt de bal door. Mollard is nu in balbezit. Mollard geeft een hoge lob. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rybak met een sublieme pass. Marmaras heeft problemen om de bal te vangen. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Đuričanin kopt de bal weg. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch onderschept slim de pass. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Canfeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Konert de bal. Geghamyan begaat een overtreding. Geghamyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Konert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ariza is nu in balbezit. Ariza geeft de bal voor. Marmaras geeft een hoge lob. Konert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 1:1

31e minuut.
Henriquez met een sublieme pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru schiet op doel. Ustaoğlu bokst de bal weg.

32e minuut.
Bylund geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ujlaki met een snelle inworp. Lamparski rent richting de bal. Lamparski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marmaras kopt de bal weg. Lamparski heeft problemen om de bal te vangen. Mollard probeert naar een medespeler te passen. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin schiet op doel. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bylund geeft een lange en hoge pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollard geeft een hoge lob. Konert krijgt zijn hoofd ertegen. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 2:1

40e minuut.
Geghamyan onderschept slim de pass. Konert is nu in balbezit. Geghamyan begaat een overtreding. Konert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 3:1

43e minuut.
Mollard is nu in balbezit. Mollard passt de bal in één keer door. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 35%, FCTheBlade 65%.
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 4:1

46e minuut.
Mollard speelt de bal door. Rybak rent richting de bal. Rybak passt de bal zonder na te denken. Marmaras geeft een hoge lob. Đuričanin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Geghamyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rybak de bal onder controle te krijgen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Rybak passt de bal met de wreef. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szymczak kopt de bal weg. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollard speelt de bal door. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 5:1

70e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Canfeda onderschept slim de pass. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 6:1

74e minuut.
Đuričanin is nu in balbezit. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Marmaras zijn tegenspeler op de grond. Marmaras krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Lamparski rent richting de bal. Szymczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szymczak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lamparski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Răcaru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rybak rent richting de bal. Rybak passt de bal in één keer door. Marmaras speelt de bal door. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel. Csala bokst de bal weg. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Padineanu is nu in balbezit. Padineanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollard met een snelle inworp. Rybak geeft een hoge lob. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konert heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 7:1

84e minuut.
Henriquez kopt de bal weg. Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 7:2

85e minuut.
Konert met een sublieme pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răcaru krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rybak passt de bal in één keer door. Đuričanin speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Konert verovert de bal door een tackle van achteren. Konert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 33%, FCTheBlade 67%.
Boing Boom Tschak - FCTheBlade 7:2