Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes FC Kings Erotica
pebbels Tactiek muchichi
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
58.8 gemiddelde waardering 72.8
solid Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Periš passt de bal in één keer door. Gessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa geeft een lange en hoge pass. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Lungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sterling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Džekčiorius kopt de bal weg. Sifter geeft de bal voor. Estili kopt de bal weg. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Periš de bal. Džekčiorius verovert de bal door een tackle van achteren. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 0:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džekčiorius geeft een lange en hoge pass. Tutichenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 0:2

25e minuut.
Džekčiorius probeert de bal met de borst te controleren. Džekčiorius passt de bal in één keer door. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter geeft een hoge lob. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal. Lungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lungu met een harde bal richting middenveld. Utopil kopt de bal weg. Daar is Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:2

31e minuut.
Buclea probeert naar een medespeler te passen. Vinici rent richting de bal. Met opzet legt Džekčiorius zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Džekčiorius moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Džekčiorius schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Phadkar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledňáček met de inworp. Campo is nu in balbezit. Periš geeft een hoge lob. Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa met een sublieme pass. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:3

44e minuut.
Serwatka met een sublieme pass. Sifter is nu in balbezit. Sifter passt de bal zonder na te denken. Vågen is nu in balbezit. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Lungu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 70%, FC Kings Erotica 30%.
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:3

47e minuut.
Phadkar probeert naar een medespeler te passen. Sterling is nu in balbezit. Sterling passt de bal met de wreef. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gessa rent richting de bal. Gessa geeft een lange en hoge pass. Mora geeft een hoge lob. Vågen springt en kopt de bal. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Buclea onderschept slim de pass. Buclea passt de bal met de wreef. Sterling met een sublieme pass. Vågen rent richting de bal. Vågen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Vågen heeft problemen om de bal te vangen. Vågen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sifter de bal. Sifter geeft een hoge lob. Estili krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vågen rent richting de bal. Buclea geeft een hoge lob. Vågen speelt de bal door. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bugalski passt de bal in één keer door. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Vågen is nu in balbezit. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:4

73e minuut.
Coquart komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Utopil passt de bal zonder na te denken. Daar is Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:5

75e minuut.
Phadkar geeft een lange en hoge pass. Sifter kopt de bal weg. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap. Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skjevik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sterling passt de bal met de wreef. Sifter rent richting de bal. Sifter passt de bal zonder na te denken. Vågen rent richting de bal. Vågen schiet op doel. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sterling passt de bal in één keer door. Sifter met een sublieme pass. Tutichenko rent richting de bal. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 57%, FC Kings Erotica 43%.
De Wittertjes - FC Kings Erotica 1:5