Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade CF Jurgisco
New Attack Tactiek diamant
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 65.7
very good Schieten outstanding
good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu geeft de bal voor. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou onderschept slim de pass. Guillou geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - CF Jurgisco 0:1

15e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco onderschept slim de pass. Lourenco geeft een lange en hoge pass. Ropśnik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ropśnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilumin komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki rent richting de bal. Cortina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortina krijgt een gele kaart. Ujlaki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lamparski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco geeft de bal voor. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Oostenbach passt de bal met de wreef. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hauwaert de bal. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hopstok kopt de bal weg. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal zonder na te denken. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lourenco neemt de hoekschop. Ilumin springt en kopt de bal. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lamparski probeert naar een medespeler te passen. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piñeiro. Piñeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 66%, CF Jurgisco 34%.
FCTheBlade - CF Jurgisco 0:1

53e minuut.
Oostenbach met een snelle inworp. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro passt de bal in één keer door. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Padineanu geeft een lange en hoge pass. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch is nu in balbezit. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Klungelig pakt Ujlaki de bal. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Tornyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eftene geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal in één keer door. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - CF Jurgisco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 56%, CF Jurgisco 44%.
FCTheBlade - CF Jurgisco 0:2