Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak FC The Frotterz
Jeugd Tactiek boempets
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
62.2 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Simpson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollard met een snelle inworp. Rybak is nu in balbezit. Rybak draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mollard geeft een lange en hoge pass. Konert kopt de bal weg. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC The Frotterz 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybak is nu in balbezit. Rybak geeft de bal voor. Konert krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak passt de bal in één keer door. Marmaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmaras geeft de bal voor. Konert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 49%, FC The Frotterz 51%.
Boing Boom Tschak - FC The Frotterz 1:0

46e minuut.
Commers komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mollard met een snelle inworp. Rybak geeft de bal voor. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC The Frotterz 2:0

61e minuut.
Inworp. Būbelis komt het veld opgelopen. Chavarro komt het veld opgelopen. Marmaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybak geeft een hoge lob. Canfeda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een hoge lob. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Worsley kopt de bal weg. Marmaras is nu in balbezit. Marmaras geeft de bal voor. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 35%, FC The Frotterz 65%.
Boing Boom Tschak - FC The Frotterz 2:0