Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:29
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.06
  • Stadion: DS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42629
DS All Stars United
433b Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:1

5e minuut.
Knobel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinowski draait met de bal, schiet en ... Huitrón probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Neagoe speelt de bal door. Malinowski is nu in balbezit. Huitrón is nu in balbezit. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pap passt de bal zonder na te denken. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oglocki kopt de bal weg. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe passt de bal zonder na te denken. Malinowski is nu in balbezit. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:2

21e minuut.
Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gitmez de bal. Gitmez geeft de bal voor. Malinowski rent richting de bal. Malinowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kiermasz rent richting de bal. Rasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Malinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malinowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:3

27e minuut.
Pucci passt de bal zonder na te denken. Neagoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski schiet op doel. Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Neagoe met een sublieme pass. Knobel rent richting de bal. Knobel passt de bal met de wreef. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski geeft de bal voor. Błaszkiewicz bokst de bal weg.

32e minuut.
Neagoe passt de bal in één keer door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz geeft de bal voor. Malinowski is nu in balbezit. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. Błaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Krogsgård komt het veld opgelopen. Tuerlinckx komt het veld opgelopen. Neagoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knobel geeft een lange en hoge pass. Kiermasz krijgt zijn hoofd ertegen. Błaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:4

43e minuut.
Tuerlinckx controleert de bal met de borst. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu passt de bal in één keer door. Tetteh is nu in balbezit. Tetteh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS 73%, All Stars United 27%.
DS - All Stars United 0:4

55e minuut.
Pucci kan de bal niet met de borst controleren. Pucci probeert naar een medespeler te passen. Gitmez speelt de bal door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Knobel onderschept slim de pass. Knobel geeft een hoge lob. Malinowski is nu in balbezit. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:5

61e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Gitmez met een sublieme pass. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:6

71e minuut.
Huitrón geeft een hoge lob. Inworp. Knobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kiermasz rent richting de bal. Huitrón is nu in balbezit. Kiermasz onderschept slim de pass. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:7

84e minuut.
Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Huitrón rent richting de bal. Malinowski onderschept slim de pass. Malinowski draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz bokst de bal weg. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DS - All Stars United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DS 61%, All Stars United 39%.
DS - All Stars United 0:8