Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zebras mollem Kamp City
def xl Tactiek 3-5-2 flanken
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Bruylandt rent richting de bal. Marszal onderschept slim de pass. Marszal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Bereményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Standaert krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cywka rent richting de bal. Cywka passt de bal met de wreef. Bereményi probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Verticale onderschept slim de pass. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo speelt de bal door. Marszal rent richting de bal. Marszal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Negomireanu speelt de bal door. Cywka is nu in balbezit. Cywka passt de bal zonder na te denken. Violante bereikt de bal nog maar net als eerste. Violante passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cywka speelt de bal door. Bereményi speelt de bal door. Marszal is nu in balbezit. Marszal draait met de bal, schiet en ... Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Kamp City 1:0

29e minuut.
Negomireanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Marszal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violante onderschept slim de pass. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Garyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garyga geeft de bal voor. Marszal rent richting de bal. Marszal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zebras mollem - Kamp City 2:0

41e minuut.
Chadli passt de bal met de wreef. Crabeels probeert de bal aan de voet te houden. Negomireanu met een sublieme pass. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Verheyden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 41%, Kamp City 59%.
zebras mollem - Kamp City 2:0

48e minuut.
Villaluz onderschept slim de pass. Villaluz speelt de bal door. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel. Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu probeert naar een medespeler te passen. Cywka met een sublieme pass. Marszal rent richting de bal. Marszal haalt uit met een fantastische trap. Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Violante de bal onder controle te krijgen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Verheyden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Standaert de bal. Bereményi rent richting de bal. Bereményi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Villaluz rent richting de bal. Chadli onderschept slim de pass. Chadli passt de bal in één keer door. Grbin is nu in balbezit. Grbin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Verticale is nu in balbezit. Verticale geeft een hoge lob. Cardozo kopt de bal weg. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Marszal onderschept slim de pass. Marszal met een sublieme pass. Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Verheyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebras mollem 40%, Kamp City 60%.
zebras mollem - Kamp City 2:0