Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power RSC Rotselaar
*Nieuw* Tactiek Thor
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Odamtten met een snelle inworp. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza passt de bal met de wreef. Krist verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez met een sublieme pass. Kantanen kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Martin is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Poczta probeert naar een medespeler te passen. Guillaume is nu in balbezit. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 0:1

31e minuut.
Romero geeft de bal voor. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Paal! Rodríguez Lanza geeft een hoge lob. Guillaume maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rodríguez Lanza onderschept slim de pass. Tabijna verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume onderschept slim de pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 63%, RSC Rotselaar 37%.
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 0:1

46e minuut.
Barbadillo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poczta met de inworp. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert geeft de bal voor. Guillaume krijgt zijn hoofd ertegen. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Lanza krijgt zijn hoofd ertegen. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 0:2

64e minuut.
Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza passt de bal in één keer door. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 0:3

68e minuut.
Tabijna rent richting de bal. Rodríguez Lanza onderschept slim de pass. Rodríguez Lanza speelt de bal door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gutiérrez trapt de bal weg van het doel. Saskőy kopt de bal weg. Invernizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan onderschept slim de pass. Bojničan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Krist geeft de bal voor. Poczta rent richting de bal. Poczta passt de bal met de wreef. Annaert heeft problemen om de bal te vangen. Annaert geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Tabijna met een snelle inworp. Romero geeft de bal voor. Daar is Odamtten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulić probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Poczta passt de bal in één keer door. Annaert rent richting de bal. Annaert passt de bal met de wreef. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Magnaye is nu in balbezit. Saskőy is nu in balbezit. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 1:3

87e minuut.
Rodríguez Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guillaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 1:4

90e minuut.
Kukulić passt de bal met de wreef. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye passt de bal in één keer door. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zhukov trapt de bal weg van het doel. Rodríguez Lanza kopt de bal weg. Daar is Krist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 64%, RSC Rotselaar 36%.
fc_strong_and_power - RSC Rotselaar 1:4