Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Courtraisien eendracht zandberg aalst
Tante Hetty Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Lagrange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diri rent richting de bal. Pirttijärvi rent richting de bal. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Garbień met een harde bal richting middenveld. Tondel is nu in balbezit. Tondel passt de bal zonder na te denken. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rácz kopt de bal weg. Daar is Lagrange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Diri zijn tegenspeler op de grond. Diri krijgt een gele kaart. Lagrange raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Unternährer de bal onder controle te krijgen. Ramasubraman geeft een hoge lob. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - eendracht zandberg aalst 0:1

25e minuut.
Tondel geeft de bal voor. Pirttijärvi is nu in balbezit. Lagrange is nu in balbezit. Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Aleksandrović heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ramasubraman kopt de bal weg. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirttijärvi heeft problemen om de bal te vangen. Pirttijärvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Ljuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi schiet op doel. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 64%, eendracht zandberg aalst 36%.
FC Courtraisien - eendracht zandberg aalst 0:1

63e minuut.
Gaia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ébora komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondel speelt de bal door. Pirttijärvi rent richting de bal. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Golec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno passt de bal zonder na te denken. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi speelt de bal door. Cvetanov rent richting de bal. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 66%, eendracht zandberg aalst 34%.
FC Courtraisien - eendracht zandberg aalst 0:1