Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove F.C. Club Saint
keer iets nieuws Tactiek anders
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Vannuten speelt de bal door. Kubinszki heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki geeft een lange en hoge pass. Sebák rent richting de bal. Sebák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Defrancq is nu in balbezit. Defrancq geeft een hoge lob. Leterme geeft een hoge lob. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Louis is nu in balbezit. Louis passt de bal zonder na te denken. Fusco is nu in balbezit. Fusco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki passt de bal in één keer door. Sebák speelt de bal door. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cordier met een sublieme pass. Sebák rent richting de bal. Sebák passt de bal met de wreef. Dyer is nu in balbezit. Dyer schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer onderschept slim de pass. Dyer passt de bal zonder na te denken. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 70%, F.C. Club Saint 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tove - F.C. Club Saint 0:0

48e minuut.
Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebák verovert de bal door een tackle van achteren. Sebák probeert naar een medespeler te passen. Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Cordier speelt de bal door. Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mohn de bal. Pilch rent richting de bal. Pilch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vannuten rent richting de bal. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki geeft een lange en hoge pass. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Feihu met een sublieme pass. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski passt de bal zonder na te denken. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fornal speelt de bal door. Kubinszki speelt de bal door. Defrancq bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch onderschept slim de pass. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fornal speelt de bal door. Leterme onderschept slim de pass. Fusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusco haalt uit met een fantastische trap. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Kubinszki de bal. Kubinszki passt de bal met de wreef. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De Wandel geeft de bal voor. Inworp. Fornal met de inworp. Louis rent richting de bal. Louis geeft een hoge lob. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 66%, F.C. Club Saint 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tove - F.C. Club Saint 0:0