Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove eendracht zandberg aalst
keer iets nieuws Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 52.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Fusco speelt de bal door. Klungelig pakt Böőr de bal. Böőr passt de bal met de wreef. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Diri rent richting de bal. Diri passt de bal in één keer door. Mohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - eendracht zandberg aalst 0:1

10e minuut.
Böőr met een sublieme pass. Diri speelt de bal door. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tondel kopt de bal weg. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimczak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - eendracht zandberg aalst 0:2

23e minuut.
Klimczak rent richting de bal. Pirttijärvi is nu in balbezit. Mignati verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fornal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Püss komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tondel zal de hoekschop nemen. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mohn heeft problemen om de bal te vangen. Mohn passt de bal met de wreef. Louis probeert naar een medespeler te passen. Fusco rent richting de bal. Fusco schiet op doel. Garbień bokst de bal weg.

34e minuut.
Tondel geeft een lange en hoge pass. Pirttijärvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mignati de bal. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bolton met een harde bal richting middenveld. Ramasubraman kopt de bal weg. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - eendracht zandberg aalst 0:3

37e minuut.
Defrancq passt de bal zonder na te denken. Moreno met een sublieme pass. Moses heeft problemen om de bal te vangen. Moses haalt uit met een fantastische trap. Tantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - eendracht zandberg aalst 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Louis de bal. Louis passt de bal zonder na te denken. Püss rent richting de bal. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Diri kopt de bal weg. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno geeft een hoge lob. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Diri is nu in balbezit. Böőr onderschept slim de pass. Böőr met een sublieme pass. Fusco is nu in balbezit. Fusco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 75%, eendracht zandberg aalst 25%.
tove - eendracht zandberg aalst 0:4

46e minuut.
Unternährer passt de bal in één keer door. Ramasubraman rent richting de bal. Ramasubraman passt de bal in één keer door. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap. Tantan bokst de bal weg.

59e minuut.
Louis passt de bal in één keer door. Tondel is nu in balbezit. Tondel passt de bal in één keer door. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klimczak rent richting de bal. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi draait met de bal, schiet en ... Tantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Canales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 62%, eendracht zandberg aalst 38%.
tove - eendracht zandberg aalst 0:4