Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst tove
Attack Tactiek keer iets nieuws
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten weak
good Passen average
very good Verdedigen average


19e minuut.
Pirttijärvi rent richting de bal. Defrancq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirttijärvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirttijärvi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - tove 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Leivo de bal. Defrancq is nu in balbezit. Leivo verovert de bal door een tackle van achteren. Leivo geeft de bal voor. Moses springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis speelt de bal door. Fusco rent richting de bal. Fusco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Golec de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tondel met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirttijärvi de bal. Pirttijärvi speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ramasubraman onderschept slim de pass. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi passt de bal zonder na te denken. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mignati kopt de bal weg. Moses geeft een hoge lob. Klungelig pakt Defrancq de bal. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - tove 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 30%, tove 70%.
eendracht zandberg aalst - tove 2:0

52e minuut.
Moses heeft problemen om de bal te vangen. Tondel rent richting de bal. Tondel met een sublieme pass. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Boldurescu kan de bal niet met de borst controleren. Mignati is nu in balbezit. Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi draait met de bal, schiet en ... Tantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - tove 3:0

70e minuut.
Tondel geeft de bal voor. Boldurescu kan de bal niet met de borst controleren. Tantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - tove 4:0

70e minuut.
Diri komt het veld opgelopen. Canales komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Mohn de bal. Ramasubraman rent richting de bal. Ramasubraman geeft de bal voor. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Boldurescu rent richting de bal. Pirttijärvi onderschept slim de pass. Pirttijärvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Leivo rent richting de bal. Leivo geeft een lange en hoge pass. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi geeft een lange en hoge pass. Tantan bokst de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - tove 5:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tantan trapt de bal weg. Diri kopt de bal weg. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 20%, tove 80%.
eendracht zandberg aalst - tove 5:0