Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power Faust
*Nieuw* Tactiek A 3-4-3
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra speelt de bal door. Lucius speelt de bal door. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dinar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Damme de bal onder controle te krijgen. Berendoncks probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Berendoncks rent richting de bal. Tabijna met een sublieme pass. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:1

18e minuut.
Vanderschelden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vandenborre komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Cadeddu met de inworp. Tabijna rent richting de bal. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra met een sublieme pass. Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:2

21e minuut.
Damme kopt de bal weg. D`Heuvaert is nu in balbezit. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dinar onderschept slim de pass. Dinar passt de bal met de wreef. Skoczke bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke passt de bal met de wreef. D`Heuvaert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:3

33e minuut.
Prat geeft een lange en hoge pass. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Krist probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. Damme is nu in balbezit. Krist verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Lucius speelt de bal door. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:4

41e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een hoge lob. D`Heuvaert kopt de bal weg. Damme is nu in balbezit. Damme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Skoczke geeft de bal voor. Berendoncks met een sublieme pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 73%, Faust 27%.
fc_strong_and_power - Faust 0:5

47e minuut.
Doeltrap. Vandenborre trapt de bal weg. Berendoncks kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Skoczke probeert de bal aan de voet te houden. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Skoczke onderschept slim de pass. Skoczke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:6

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gutiérrez niet meer kan verder spelen. Nijs komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lucius met een sublieme pass. Damme is nu in balbezit. Damme met een sublieme pass. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Krist geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucius met de inworp. Damme rent richting de bal. Damme geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:7

60e minuut.
Magnaye passt de bal met de wreef. Kukulić is nu in balbezit. Kukulić heeft problemen om de bal te vangen. Kukulić geeft de bal voor. Bojničan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berendoncks met een sublieme pass. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Krist geeft de bal voor. Romero kan de bal niet met de borst controleren. Damme rent richting de bal. Damme draait met de bal, schiet en ... Nijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:8

68e minuut.
Massaux speelt de bal door. Dinar speelt de bal door. D`Heuvaert rent richting de bal. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:9

82e minuut.
Massaux geeft de bal voor. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius probeert naar een medespeler te passen. Damme heeft problemen om de bal te vangen. Damme draait met de bal, schiet en ... Nijs bokst de bal weg.

88e minuut.
D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krist. D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucius met een snel genomen vrije trap. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Nijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Faust 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 62%, Faust 38%.
fc_strong_and_power - Faust 0:10