Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove FC Courtraisien
keer iets nieuws Tactiek Tante Lutharde
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 41
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


18e minuut.
Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Defrancq de bal. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kapłański passt de bal in één keer door. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Met opzet legt Głuszczyk zijn tegenspeler op de grond. Jaramillo Vásquez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jaramillo Vásquez kan niet meer verder spelen. Louis komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Doeltrap. Szakácsi trapt de bal weg van het doel. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Louis rent richting de bal. Holgate onderschept slim de pass. Holgate geeft de bal voor. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

27e minuut.
Stoichiţă speelt de bal door. Rácz is nu in balbezit. Rácz speelt de bal door. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Głuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis begaat een overtreding. Głuszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedźwiedzki met een snel genomen vrije trap. Bolton is nu in balbezit. Kapłański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kapłański moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kapłański schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bolton roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bolton kan niet meer verder spelen. Bracke komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Tantan trapt de bal weg van het doel. Böőr kopt de bal weg. Daar is Mohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Niedźwiedzki passt de bal in één keer door. Defrancq rent richting de bal. Nikolaou onderschept slim de pass. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. Tantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - FC Courtraisien 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 63%, FC Courtraisien 37%.
tove - FC Courtraisien 0:1

49e minuut.
Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou passt de bal zonder na te denken. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ... Tantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Niedźwiedzki speelt de bal door. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk passt de bal met de wreef. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Niedźwiedzki passt de bal in één keer door. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ... Daar is Defrancq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 71%, FC Courtraisien 29%.
tove - FC Courtraisien 0:1