Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove RSC Rotselaar
keer iets nieuws Tactiek Thor
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 54
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Morhaye passt de bal in één keer door. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Mignati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mignati krijgt een gele kaart. Rodríguez Lanza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gynning wilt de vrije trap nemen. Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Bolton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flatland met een snelle inworp. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza geeft een hoge lob. Paal! Morhaye rent richting de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:1

15e minuut.
Kantanen rent richting de bal. Kantanen passt de bal in één keer door. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza onderschept slim de pass. Rodríguez Lanza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bracke trapt de bal weg. Gynning kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Lanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Lanza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gynning probeert naar een medespeler te passen. Kantanen rent richting de bal. Kantanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Morhaye de bal. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca rent richting de bal. Holca passt de bal zonder na te denken. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rodríguez Lanza passt de bal met de wreef. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton onderschept slim de pass. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bolton probeert de bal aan de voet te houden. Böőr rent richting de bal. Annaert verovert de bal door een tackle van achteren. Annaert geeft een hoge lob. Morhaye maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boldurescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flatland met de inworp. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 77%, RSC Rotselaar 23%.
tove - RSC Rotselaar 0:1

46e minuut.
Guillaume komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jaramillo Vásquez geeft een lange en hoge pass. Kantanen rent richting de bal. Kantanen met een sublieme pass. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Böőr rent richting de bal. Gynning verovert de bal door een tackle van achteren. Gynning probeert naar een medespeler te passen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Defrancq rent richting de bal. Kantanen onderschept slim de pass. Mohn met een sublieme pass. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:2

58e minuut.
Gynning verovert de bal door een tackle van achteren. Kantanen is nu in balbezit. Kantanen passt de bal in één keer door. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Demeurisse geeft een lange en hoge pass. Štetár kopt de bal weg. Holca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flatland de bal. Flatland geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Poczta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gynning rent richting de bal. Gynning speelt de bal door. Guillaume rent richting de bal. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kantanen onderschept slim de pass. Kantanen passt de bal zonder na te denken. Guillaume rent richting de bal. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:3

68e minuut.
Demeurisse geeft een hoge lob. Štetár met een sublieme pass. Poczta is nu in balbezit. Poczta geeft de bal voor. Guillaume springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:4

71e minuut.
Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanen geeft een hoge lob. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:5

77e minuut.
Bracke trapt de bal weg. Holca kopt de bal weg. Demeurisse heeft problemen om de bal te vangen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel. Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:6

80e minuut.
Gynning geeft een lange en hoge pass. Poczta kopt de bal weg. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:7

80e minuut.
Barbadillo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kantanen is nu in balbezit. Kantanen geeft een hoge lob. Daar is Boldurescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - RSC Rotselaar 0:8

87e minuut.
Annaert geeft een lange en hoge pass. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton rent richting de bal. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel. Bracke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Demeurisse met een snelle inworp. Holca is nu in balbezit. Holca passt de bal in één keer door. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 84%, RSC Rotselaar 16%.
tove - RSC Rotselaar 0:8