Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power F.C. Club Saint
*Nieuw* Tactiek anders
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
De Cuyper probeert de bal aan de voet te houden. Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić geeft een hoge lob. Magnaye springt en kopt de bal. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 1:0

3e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. De Cuyper controleert de bal met de borst. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 2:0

6e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Clarke geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vannuten de bal onder controle te krijgen. Bojničan rent richting de bal. Bojničan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer passt de bal zonder na te denken. Sebák probeert naar een medespeler te passen. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mahrle rent richting de bal. Mahrle geeft de bal voor. Schrijvers heeft problemen om de bal te vangen. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Cuyper heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sebák heeft problemen om de bal te vangen. Cadeddu onderschept slim de pass. Cadeddu passt de bal zonder na te denken. Saskőy rent richting de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schrijvers de bal. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 3:0

43e minuut.
Feihu speelt de bal door. Clarke kopt de bal weg. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 44%, F.C. Club Saint 56%.
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 4:0

47e minuut.
Kubinszki kopt de bal weg. Pilch rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart. Pilch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubinszki met een snel genomen vrije trap. Szutkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gutiérrez bokst de bal weg.

50e minuut.
Mahrle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collewaert komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kukulić is nu in balbezit. Kukulić passt de bal zonder na te denken. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 5:0

56e minuut.
Cordier probeert de bal aan de voet te houden. Cadeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadeddu met een sublieme pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy met een sublieme pass. Magnaye is nu in balbezit. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel. Feihu bokst de bal weg.

66e minuut.
Collewaert is nu in balbezit. Collewaert geeft een lange en hoge pass. Clarke met een sublieme pass. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye schiet op doel. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 6:0

74e minuut.
Kubinszki rent richting de bal. Kukulić onderschept slim de pass. Kukulić met een sublieme pass. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić geeft een lange en hoge pass. Collewaert rent richting de bal. Collewaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wattez komt het veld opgelopen. van Hoye komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wattez speelt de bal door. Clarke rent richting de bal. Clarke geeft een hoge lob. van Hoye springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 7:0

86e minuut.
Cordier rent richting de bal. Cordier probeert naar een medespeler te passen. Kukulić speelt de bal door. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 35%, F.C. Club Saint 65%.
fc_strong_and_power - F.C. Club Saint 8:0